Home / DMJU Fotokonkurrence

DMJU Fotokonkurrence

DMJU Fotokonkurrence 2017

Deltag og vind gode gavekort til modeljernbanen.

Så starter vi årets fotokonkurrence. 

I år er temaet: 

Jernbanebro og jernbaneviadukter”

Krav:

For at overvinde dale, slugter, vand, andre baner og veje, har det været nødvendigt fra jernbanernes start, at bygge broer og viadukter.
Denne gang skal der derfor indsendes billeder fra jeres anlæg/moduler, hvor der indgår tog på broer eller viadukter

Små eller store anlæg eller måske moduler, det er lige meget. Det vigtige er, at fotoet yder anlægget retfærdighed, og måske er taget fra en kreativ vinkel. Tænk på at det skal inspirere andre modeljernbane entusiaster over hele landet. Klubber der ikke har et fast anlæg, kan evt. sende et billede af det de bruger på udstillinger, eller af et enkelt modul.

Der må indsendes max. 3 stk. fotos fra hver deltagende klub, af klubbens eget anlæg, og de bliver lagt på en side, hvor alle DMJU’s medlemsklubber kan give en stemme til det billede man synes bedst om. Det er kun muligt at stemme én gang, og ikke på eget billede.

Specifikationer:

Fotos skal være i høj opløsning i JPG-format (min. 300 dpi). Ved indsendelsen til konkurrencen giver fotografen samtidigt tilladelse til at DMJU må anvende fotoet til ikke kommercielle markedsføringsformål i brochurer, annoncer og lignende.

Præmierne:

Alle klubber der indsender billeder, får et lod, og de klubber der stemmer, får også et lod. Der trækkes lod om 5 stk. gavekort a 500,00 kr. på udstillingen i Køge.

De 3 bedste fotos får hver et gavekort.

1. plads: 750,00 kr. 2. plads: 500,00 kr. 3. plads: 250,00 kr., der sendes til klubberne.

Gavekortene kan indløses hos DMJU’s sponsorer (modeljernbaneforhandlere).

Send dit foto senest 1. november 2017 

Fotos indsendes elektronisk til fotokonkurrence@dmju.dk, og e-mailen skal indeholde oplysninger om navn på klubben, navn på fotografen, og navn på kontaktperson fra klubben. Hvert foto skal være mærket med en let identifikation i form af fil navn,

f. eks. SYDMJK-1.jpg

Sidste frist for indsendelse af fotos er 1. november 2017, og afstemningen blandt de indsendte fotos løber frem til 1. december 2017, hvor konkurrencen slutter, og vinderne offentliggøres. Kun DMJU’s medlemsklubber kan indsende fotos.

Har du spørgsmål kan du kontakte DMJU via mail: webmaster@dmju.dk

Med venlig hilsen

DANSK MODEL JERNBANE UNION

Top