Home / Køge 2017

Køge 2017

DMJU arrangerer hvert år Danmarks største model jernbane udstilling. Med mere end 20 store klubanlæg i flere skalastørrelser, events, og mange butiks stande med gode tilbud, er DMJU’s udstillinger et must for både de inkarnerede model jernbane entusiaster og børnefamilierne. Udstillingerne er et godt udflugtsmål på en lørdag eller søndag. 

Første DMJU udstilling blev afholdt i 1994, og i 2017 er det således nu den 22. gang at DMJU arrangerer udstilling. Udstillingerne afholdes skiftevis øst og vest for Storebælt, og i de senere år har det fast været i henholdsvis Køge og Bramdrupdam (Kolding).

For besøgende

Program

Udstillerliste 06.04.17

Diorama konkurrencen

Veterantogs kørsel

PLAKAT A3 Køge hallerne og Rishøj hallen

DMJU er stolte over at vi i år kan præsentere 2 af europas største internationale modeltogs producenter 

Hal 1. Stand nr. 1. Roco. www.roco.cc   www.fleischmann.de

På DMJU messen i Køge vil Roco og Fleischmann vise mange af årets nyheder, med fokus på modeller fra norden.

Vi vil også vise den nye Z21 WLAN-multiMaus, en trådløs udgave af den velkendte multiMaus, samt Z21 digitalsystemet, med betjening fra både tablet og mobiltelefon.

Kom og kig på de flotte modeller og prøv Z21 digitalsystemet.

Hal 2. Stand nr. 2. Märklin. http://www.maerklin.de/

“Märklin bakker igen op om DMJUs gode initiativ med en modeljernbaneudstilling i Danmark. Vi vil rigtig gerne hilse på vores mange danske kunder, så kig forbi vores stand og få en snak. Vores personale taler dansk.

Vi medbringer selvfølgelig den nye Central Station 3 Plus, samt andre Märklin Digital-produkter. Vores udstillingsanlæg kan give dig inspiration til, hvordan du kan få glæde af Märklin Digital på din modeljernbane; uanset om du kører 2- eller 3-skinne.

Er du medlem af en af vores kundeklubber (Märklin Insider Club, Trix Club eller LGB Club), så vis os dit klubkort og modtag en lille gave.”

Af danske producenter, deltager bl.a. McK i hal 2, stand 11  http://mck-h0.dk/modeller/

Der vil på den kommende messe i Køge være en række McK-modeller udstillet på Dekas´ stand, som med Kasper og Tommy på holdet, stiller i absolut stærkeste opstilling.
Der har det sidste stykke tid været fokus på at få færdiggjort allerede offentliggjorte modeller, så bl.a. MR, Q, røde Bn, Bns/ABns, EA/Dh, og Lgns vil kunne ses i opdaterede udgaver.
Blandt andet vil der på standen være en malet og køreklar Q-maskine.
Men der arbejdes naturligvis også fortsat med nye projekter, og en enkelt nyhed dukker der måske også op.
De 4 x 140 røde Tuborg-vogne der kom hjem midt i marts, blev udsolgt på under en uge.
De to absolut sidste eksemplarer der var tilbage på lageret, er overdraget til DMJU, til brug som publikumspræmier i forbindelse med messen i Køge.

PÅ stand 22, hal 2, har DMJU lavet en samarbejdsaftale med NOCH, hvor man under hele udstillingen kan se klubmedlemmer  arbejde på deres moduler med forskellige produkter fra NOCH. Specielt vil der blive brugt NOCH Gras master 2,0. Der vil også løbene blive vist,  hvordan man kan udvikle færdiglavede grantræer, og hvordan man kan variere træer og farve muligheder, når man laver en skov.

Top