Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbent hus hos Fredensborg Modeljernbaneklub

4. december 2021 @ 10:00 - 15:00

MODELJERNBANENS DAG 4. DECEMBER

LOKAL KLUB HOLDER ÅBENT HUS

 

Igen i år fejrer den internationale modeljernbaneverden sig selv på Modeljernbanens Dag, torsdag d. 2. december 2019. Over hele Europa, ja, over hele verden, vil modeljernbaneklubber, organisationer, producenter og forhandlere vise spændende nyheder, flotte anlæg i alle skala størrelser, og masser af inspiration og introduktion til denne voksende hobby.

 

Også her hos os i Fredensborg Modeljernbaneklub, hvor vi holder Åbent Hus  Lørdag den 4-12 kl. 10.00 til 17.00 i vores lokaler på NW Gadesvej 1, om Corona situationen ikke udvikler sig. Alle er velkomne, og vi glæder os til at vise vores modeljernbane frem siger klubbens formand, Lars Lystrup Christensen. Vi arbejder jo løbende på anlægget, og det er altid morsomt at kunne fremvise resultatet for andre interesserede. Vi håber på mange gæster og har da også plads til nye medlemmer i klubben hvis man skulle blive inspireret. Vi sørger for en lun æbleskive og lidt forfriskninger på dagen, så kom frit frem og få en snak med togfolkene.

 

I Danmark, koordinerer DMJU som modeljernbaneklubbernes organisation, de mange events som finder sted over hele landet: mange klubber holder Åbent Hus, enten alene eller i samarbejde med lokale partnere, og mange forhandlere følger op med ekstraordinære tilbud. På disse arrangementer kan man få råd og vejledning om modeljernbane som hobby, og man kan få hjælp til at komme i gang. Også hvis det drejer sig om at genoplive noget gammelt tog som har ligget på loftet siden barndommen – det kan sikkert genbruges!

 

Modeljernbanens Dag, som blev afholdt for første gang i 2015, er et event som skal præsentere de små tog, som en spændende og udfordrende hobby for alle aldre. Hvad enten man interesserer sig for tog, digital elektronik, computer, modelbygning, historie eller andet, eller bare for en kreativ leg med mange facetter, så kan modeljernbanen tilbyde sig. Og det er en hobby for hele familien!

 

Modeljernbanens Dag er torsdag d. 2. december, men mange events afholdes af praktiske grunde i weekenden 4 Dec. og 5 Dec eller ovenikøbet over en længere periode. Se i de lokale aviser hvad der foregår, eller tjek www.dmju.dk

 

Dansk Model Jernbane Union har mere end 100 medlemsklubber over hele landet og mange af dem har plads til flere medlemmer. En liste over klubberne finder du også på www.dmju.dk. Et medlemskab er et godt sted at starte.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

 

Fredensborg Modeljernbaneklub, Lille Nord.

Bestyrelsesmedlem Monty Ahlmann-Ohlsen,

40567549

monty@pc.dk

Detaljer

Dato:
4. december 2021
Tidspunkt:
10:00 - 15:00

Arrangør

Fredensborg Modeljernbaneklub “Lille Nord”
Telefon:
40567549
E-mail:
monty@pc.dk
Hjemmeside:
http//www.fdmjk.dk

Sted

Fredensborg Modeljernbaneklub
N W Gadesvej 1
Fredensborg, 3480 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.dmju.dk/klub/usr/http//www.fdmjk.dk
Top