Home / BLIV DMJU SPONSOR

BLIV DMJU SPONSOR

BLIV DMJU SPONSOR – OG KOM I KONTAKT MED ALLE DANMARKS
MODEL JERNBANE ENTUSIASTER

Nu er det tid til at tegne – eller gentegne – et sponsorat for 2018 hos DMJU. Som en af DMJU’s sponsorer støtter du arbejdet for at fremme vores fælles hobby – og du kommer i kontakt med vores mere end 100 medlemsklubber med over 1700 medlemmer – og alle resten af Danmarks mange model jernbane entusiaster. Der findes ikke bedre eller mere effektiv form for eksponering af din virksomhed!

Et sponsorat koster som hidtil kr. 3.000,00 (ex. moms) for hele året, og giver rigtig god valuta for pengene. Vores sponsorer bliver naturligvis promoveret i DMJU’s trykte materiale, på hjemmesiden, på udstillinger og andre aktiviteter, og derudover hører følgende med:

● 4 x helsidesannoncer i DMJU NEWS, vores nyhedsbrev der udsendes til klubberne og derfra til ca. 1700 model jernbane entusiaster over hele landet,
og som i øvrigt løbende kan læses på www.dmju.dk

● De første 4 m2 stand areal på DMJU’s udstilling er gratis.

● Firmanavn og logo fremhævet på DMJU’s hjemmeside www.dmju.dk

● 4 fribilletter til DMJU’s udstilling.

Hvis I ikke allerede har en sponsoraftale er det måske tiden nu til at tegne en aftale. Hvad enten I skal forny en eksisterende aftale eller oprette en ny, vil undertegnede tillade sig at kontakte Jer i løbet af de næste par uger for at drøfte samarbejdet.

Med venlig hilsen
DANSK MODEL JERNBANE UNION

Kontakt formand@dmju.dk

Top