Home / Info fra Bestyrelsen / Køge 2015

Køge 2015

Invitation af DMJUs medlemsklubber til udstillingen i Køge 2015

Vi har hermed fornøjelsen at invitere Jer til at deltage i den kommende DMJU udstilling i Køge, 25.-26. april 2015, og sender vedhæftet invitation, tilmeldings blanket og udstiller vejledning.

 

Dette sker tidligere end vi har gjort tidligere. Det sker fordi der allerede nu er en stor forhåndsinteresse for at deltage. Det er både fra de ”gamle” klubber og fra de nye medlemsklubber.

Det er herligt med al denne interesse og tyder på en stor deltagelse og opbakning. Samtidig bliver det dejligt at se nogle anlæg, der ikke har været med før.

Vi gør opmærksom på at der er begrænset plads i Køge hallerne , og at der vil blive rift om standene. Derfor er det MEGET vigtigt ved tilmeldingen, at der anføres et realistisk minimums mål på jeres udstillingsanlæg, samt ønskeligt størrelse såfremt der bliver mulighed for dette. Vi vil selvfølgelig planlægge udstillingen med den størst mulige udgave af jeres anlæg.

 

Tilmeldings blanketten skal printes, udfyldes og scannes, og derefter returneres til os på mail: koege2015@dmju.dk. Hvis I har problemer med dette er i velkommen til at kontakte os (på samme mail adresse) eller eventuelt sende os de samme oplysninger på en almindelig mail.

 

Det er vigtigt at I sender jeres tilmelding så hurtigt som muligt. Under alle omstændigheder skal vi have den senest 15. januar 2015, da vi efter denne dato åbner op for forhandler og producenter. Stande tildeles efter først-til-mølle princippet, men også under hensyntagen til anlæggenes størrelse og publikums appeal, og at flest mulige klubber får lejlighed til at deltage.

 

Hvis I har spørgsmål er i velkommen til at kontakte os på mail: koege2015@dmju.dk

 

Vi glæder os til at se Jer i Køge.

 

koge15

Top