Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Projekt modeltog og Danmarks Tekniske Museum

20. september 2014 @ 10:00 - 21. september 2014 @ 17:00

Har du / I gammelt modeltog så som f.eks. kørende bliktog, hjemmebygget modeltog, modulanlæg eller bare et spændende diorama m.m. som du gerne vil vise frem til andre med samme interesse, og har du lyst til at bruge en weekend i selskab med ligesindede, er du meget velkommen til at deltage i weekenden den 20/21 september 2014.

Der er mulighed for overnatning til rimelig pris i umiddelbar nærhed af museet, hvis du kommer langvejs fra. Et skema med oplysninger omkring pladsforhold og andre spørgsmål vil blive tilsendt jer, så snart din / jeres tilsagn er modtaget af os.

Det er ingen betingelse, at man skal være i besiddelse af et transportabelt kørende anlæg. Dioramaer, arbejdende stande er også velkomne. Det skal være et træf for modeljernbanefolk med alsidige interesser, ikke forhandlere og producenter.

Teknisk Museum byder på morgenmad og frokost, og der vil lørdag aften være en god middag til en fordelagtig pris – og hyggeligt samvær.

Selve standen og deltagelsen er gratis.

Sidste frist for tilmelding er

1. maj 2014 

Tilsagn bedes sendt til

Bjarne Vilhelmsen  eller

Christian Hansen

Da modelbanerne skal stilles op i den permanente udstilling, og der i år er ekstra udstillinger i hallerne, forbeholder vi os ret til at udvælge og placere de tilmeldte anlæg mest hensigsmæssigt i hallerne.

Med venlig hilsen

Fredensborg Modeljernbaneklub

Danmarks Tekniske Museum

Detaljer

Start:
20. september 2014 @ 10:00
Slut:
21. september 2014 @ 17:00

Sted

DANMARKS TEKNISKE MUSEUM
FABRIKSVEJ 25
HELSINGØR, 3000
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.tekniskmuseum.dk
Top