Home / Oprangeringer

Oprangeringer

Togstammer:

Som spæd start på togstammer præsenterer modelbaneklubben “Jernhesten” sine DSB-togstammer: http://www.jernhesten.dk/Forbillede/togstammerinit.asp?Selskab=DSB

På sitet findes der også togstammer fra andre lande – klik på “Tilbage til Forbillede” under Menu.

Vi, DMJU, og modelbaneklubben “Jernhesten” har indledt et samarbejde, der går ud på at lade “Jernhesten” være “vært” for de danske togstammer. Men som det kan ses via linket, er der rig mulighed for tilføjelser. Derfor søger vi materiale – og hjælp til at finde materiale. Materiale er i første omgang billeder, der viser togstammen så komplet som muligt. Hertil ønskes info om tognummer og evt. -navn, dato for “skuddet” og et sted. Det må gerne være fra bøger og blade, men så skal man huske at angive info om kilden (se på togstammerne og tilhørende info på “Jernhesten”‘s site). Men det vil være mest interessant, hvis det er private/egne optagelser. Dog skal “Jernhesten” have lov til at have billedet liggende på sit site af praktiske årsager.

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formand Jan-Ole Hansen formand@dmju.dk eller webmasteren på “Jernhesten”‘s site Bo Holmqvist (bo@holmqvist.dk).

Links:

www.godsvogne.dk Klik her.

www.jernbanen.dk Klik her.

 

Top