Home / DMJU Fotokonkurrence

DMJU Fotokonkurrence

DMJU Fotokonkurrence 2022. Deltag og vind gavekort til klubben.

Så starter vi årets fotokonkurrence. 

I år er temaet: 

“Livet på perronen.”

Krav:

Synligt tog og skinner skal være på billedet.

Der skal indsendes billeder fra jeres anlæg/moduler, hvor der selvfølgelig indgår det tema som er aktuelt for konkurrencen temaet samt skinner eller tog.  

Et billede af en situation der fortæller om hverdagen langs banen vil være det rigtige. Små eller store anlæg eller måske moduler, det er lige meget. Det vigtige er, at fotoet yder anlægget retfærdighed, og måske er taget fra en kreativ vinkel. Tænk på at det skal inspirere andre modeljernbane entusiaster over hele landet. Klubber der ikke har et fast anlæg, kan evt. sende et billede af det de moduler de bruger på udstillinger.

Der må indsendes max. 3 stk. fotos fra hver deltagende klub, af klubbens eget anlæg, og de bliver lagt på en side, hvor alle DMJU’s medlemsklubber derefter kan af give en stemme til det billede man synes bedst om. Det er kun muligt at stemme én gang pr. klub og man kan ikke på egene billeder.

Specifikationer:

Fotos skal være i høj opløsning i standart JPG-format, vedhæftet i en E-Mail, (ikke sat ind i E-Mail), andre billede formater, kan ikke bruges på hjemmesiden. Ved indsendelsen til konkurrencen giver fotografen samtidigt tilladelse til at DMJU må anvende fotoet til ikke kommercielle markedsføringsformål i brochurer, annoncer og lignende.

Alle klubber der indsender billeder, får et lod, og de klubber der stemmer, får også et lod. Der trækkes lod om minimum 5 stk. gavekort. på førstkommende generalforsamling. Gavekortene kan indløses hos DMJU’s sponsorer (modeljernbane forhandlere). Fotos indsendes elektronisk til fotokonkurrence(@)dmju.dk , og e-mailen skal indeholde oplysninger om navn på klubben, navn på fotografen, og navn på kontaktperson fra klubben. Hvert foto skal være mærket med en let identifikation i form af filnavn, f.eks. Jysk Model Jernbane Klub.jpg

Præmierne:

1. plads: 750,00 kr.

2. plads: 500,00 kr.

3. plads: 250,00 kr.

Sidste frist for indsendelse af fotos:

15 September 2022

 Afstemningen blandt de indsendte fotos løber frem til:

15 November 2022

Kun DMJU’s medlemsklubber kan indsende fotos. Har du spørgsmål kan du kontakte DMJU via mail: webmaster(@)dmju.dk

DANSK MODEL JERNBANE UNION

Top